Pop Culture & Pub Trivia Questions And Answers

Good trivia questions are always an interesting game to play with. You can test your brains with the help of good trivia questions. Though there are many categories in trivia, I will be concentrating on two categories that are none other than the below.

  • Pop culture trivia
  • Pub trivia questions

Let us look each one in detail.

pub trivia questions

Pop Culture trivia questions

1. Who was popularly called as La Divina?

Answer: Maria Callas

2. In Monopoly game, which color is land Fleet Street?

Answer: Red

3. Who painted well known – The Scream?

Answer: Edvard Munch

4. Kate Moss, a well admired supermodel ushered in a waif look for which US clothing company?

Answer: Calvin Klein

5. The 1st cycle was manufactured during the year 1817. Is it correct or incorrect?

Answer: Correct because it was made by a famous man named Baron Drais

6. Which Dutch mimic painter was famed for painting sun flowers?

Answer: Vincent Gogh

7. Mermaid, Nobby,  Miami and Kirra are signifies what kind of names?

Answer: Beaches on Gold coast

8. Tarragindi, Wooloowin, Indooroopilly are suburbs of which city in Australia?

Answer: Brisbane

9. A skin disease Urticaris is also populalrly known as?

Answer: Hives

10. The greatest triangle side is called as?

Answer: Hypotenuse

Pub trivia questions

1. Who portrayed “Meathead” character in “All in family”?

Answer: Rob Reiner

2. NBC sitcom, aired between the year 1993 and 2004, which television program has numerous Emmy awards?

Answer: Frazier

3. In which popular sitcoms were Mindy and Mork were a spinoff?

Answer: Happy Days

4. Which is the biggest instrument in ordinary string quartet?

Answer: Cello

5. Which musical instrument did Jack take away from Beanstalk giant?

Answer: Harp

Comments are closed.